Bedrijven

Het vinden van de geschikte kandidaat is niet altijd eenvoudig. Vraag en aanbod, het klinkt heel simpel, maar in de praktijk is dat niet altijd goed afgestemd op elkaar. Afhankelijk van de periode, functie en branche is het aantal kandidaten schaars of wordt je ermee overspoeld.

In beide gevallen kan ik helpen bij deze zoektocht. Met mijn 12 jaar werkervaring in de automotive branche, kan ik inspelen op zowel de verwachtingen van de kandidaat als van het bedrijf.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als recruitment specialist neem ik het gehele voortraject voor jou uit handen. Ik zorg ervoor dat ik de juiste kandidaten aantrek en deze beoordeel. Passen ze bij het bedrijf? Voldoen ze aan de eisen om de functie te vervullen? Beschikt de kandidaat over de benodigde ervaring?

Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte kandidaat wordt de opdrachtgever op de hoogte gehouden. Ik zorg ervoor dat de kandidaten van te voren al gescreend zijn en dat ik ze al een keer gesproken heb voordat ik ze introduceer bij de opdrachtgever. Dit scheelt jou als opdrachtgever tijd en geld.

Ik vind het belangrijk om een duurzame arbeidsrelatie op te bouwen tussen opdrachtgever en kandidaat waardoor ik contact blijf houden na de start van jouw nieuwe medewerker.

Een passend traject voor jouw organisatie

We kunnen het traject op verschillende manieren invulling geven op basis van wat het beste bij jouw organisatie past. Samen bepalen we de stappen die genomen gaan worden aan de hand van jouw wensen.

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Ik kom graag langs om nader kennis te maken.

Benieuwd naar mijn uitgevoerde opdrachten?

Bedrijven

Kandidaten gezocht?

Maak nu een afspraak

E-mail Telefoon