Kandidaten

Kandidaten

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een vervolgstap in je carrière? Of ben je op zoek naar iets totaal anders? Dan help ik jou graag! Als jouw professionele sparringpartner kan ik je helpen bij het vinden van een baan die perfect bij jou past.

Het kennismakingsgesprek

Het proces start bij een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal voor mij duidelijk worden waar ik jou bij kan ondersteunen. Wat vind jij belangrijk bij je nieuwe baan? En wat kan ik hierin betekenen? Voor mij staat het centraal om een baan te vinden bij een organisatie die bij jou past.

Het opbouwen van een duurzame relatie tussen kandidaat en bedrijf

Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een duurzame relatie op wordt gebouwd tussen de kandidaat en het bedrijf. Om dit te kunnen waarborgen, houd ik ook na de start bij het bedrijf contact. Ik vind het belangrijk dat jij, als kandidaat, bij een bedrijf komt waar toekomstperspectief is. Daarom zal ik met zorg zoeken naar een passende functie.  

Waarom kan ik jou helpen?

Mijn focus ligt voornamelijk op sales- en managementfuncties binnen de automotive branche. Met ruim 12 jaar ervaring in deze branche weet ik alle ins en outs en kan ik je helpen bij het vinden van een geschikte functie. Doordat ik zelf in verschillende functies in deze branche werkzaam ben geweest, kan ik een goede inschatting maken van wat er precies bij zo’n functie komt kijken.

Sluit dit aan bij jouw wensen? Neem dan snel contact met mij op zodat we samen kunnen bepalen wat de mogelijkheden voor jou zijn!

Maak afspraak

Kandidaten gezocht?

Maak nu een afspraak

E-mail Telefoon